Mis niets meer....download onze App

Na de lancering van de nieuwe website is nu ook onze eigen Club App beschikbaar in de stores.

Alle gegevens van je team inclusief wedstrijd planning, rijschema, standen, evenementen, taken, berichten, nieuws een nog heel veel meer vind je in onze club app. Je beschikt met de app altijd over de meest actuele gegevens!

De gratis app is beschikbaar voor iPhone en Android smartphones. De app kun je installeren door in de appstore te zoeken naar ‘MHC Almelo’

Hoe kan ik inloggen?

Inloggen doe je met je lidnummer en wachtwoord. Om te voorkomen dat iedereen naar het lidnummer gaat vragen heeft iedereen een mail ontvangen met daarin zijn/haar lidnummer. Als je je wachtwoord niet meer weet, kan je via de optie 'wachtwoord vergeten' je wachtwoord opvragen.

1-3-2019