Zaalhockey

Tijdens de winterstop bieden we de leden van MHC Almelo de mogelijkheid om zaalhockey te spelen. 

Zaalhockey is erg leuk om te doen en heel leerzaam. Na de zaalcompetitie zie je vaak dat spelers zich op technisch gebied erg goed ontwikkeld hebben.  Dit komt doordat zaalhockey een snel spel is, waarbij het meer aankomt op techniek dan op snelheid en meters maken.

Voor de F- en de E6-tallen bieden we een aantal zaal trainingen aan. Zij spelen geen competitie, maar bij voldoende animo organiseren we een klein toernooi, zodat ook deze kinderen kennis maken met zaalhockey. De trainingen voor de F- en E6-tallen zullen over het algemeen op woensdag of donderdag zijn, eind van de middag of begin van de avond.

Vanaf de E8-tallen t/m de senioren is er de mogelijkheid om te trainen en competitie te spelen. Omdat we erg afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de sporthallen in Almelo en eventueel  omliggende gemeenten, kunnen we geen vaste trainingsdag/tijd garanderen op een doordeweekse dag. We proberen zoveel mogelijk uren door de week te huren om zoveel mogelijk buiten het weekend te trainen, maar in praktijk komt het er vaak op neer dat als er competitie gespeeld wordt op zaterdag er veelal getraind wordt op zondag (of andersom). Dit is niet ideaal, maar helaas de realiteit.

De 1e-lijns selectie teams spelen in de KNHB competitie. De overige teams spelen in de Twentse TVO competitie.

Voor vragen en info kunt u mailen naar [email protected]